Skip to content
Home » Ääi´jpoddsaž » Säʹmmlai tuõttvuõtt- da suåvâdvuõttkomissio Uccjooǥǥâst 4.-6.10.

Säʹmmlai tuõttvuõtt- da suåvâdvuõttkomissio Uccjooǥǥâst 4.-6.10.

Säʹmmlai tuõttvuõtt- da suåvâdvuõttkomissio Uccjooǥǥâst seärdest piâtnca räjja 4.-6.10.

Komissio kåčč uccjokkniiʹǩǩid kuullâmpooddid seärad 4.10. čiâss 12 rääʹjest. Ääiʹjid vuäitt vaʹrrjed piâtnca 6.10. čiâss 12 räjja. Komissio reäšš pukid äävai saǥǥstõõllâmpoodd Ailigas-põõrt Davvenástist seärad čiâss 18 ääʹljeeʹl – pueʹtted tiõrvân kuullâd komissio tuâjast da mõn diõtt kaʹnnet pueʹtted kuullâmpooddid!

Vaʹrre ääiʹj person- leʹbe joukk-kuullâmpoʹdde:

Vuäitak suåppâd kuullâm äiʹǧǧpooʹddest da kuullâmnääʹlest vääʹldeeʹl õhttvuõđ komissio piisarkååʹdd addrõʹsse info@sdtsk.fi leʹbe sååiteeʹl  piisarkååʹdd vuäzzliʹžže leʹbe komissaaʹre (www.sdtsk.fi/yhteystiedot). Kuullâmpoodd vueiʹtet riâššâd še dååmstes, jõs nuʹtt haaʹlääk. Kuullâmpoodd jeeʹresnallšem jooukid lij še vueiʹtlvaž riâššâd.

Karigasnjaarǥ saǥǥstõõllâmpooʹddest da kuullâmpooddin teâđtet jeeʹrab.

Pueʹtted tiõrvân!

Snimldõk Heidi Eriksen