Skip to content
Home » Äigikyevdil » Sämmilij tuotâvuotâ- já sovâdâttâmkomissio lii Ucjuuvâst 4.-6.10. 

Sämmilij tuotâvuotâ- já sovâdâttâmkomissio lii Ucjuuvâst 4.-6.10. 

Komissio puávdee ucjuvlijd kuullâmnáál koskoho 4.10. tme 12 rääjist. Aaigijd puáhtá väridiđ vástuppiäiván tme 12 räi. Komissio uárnee puohháid ávus savâstâllâmtilálâšvuođâ Ailigas-táálust koskoho tme 18 rääjist  – tiervâpuáttim kuullâđ komissio pargoost já tast, mondiet kannat puáttiđ kuullâmnáál!

Väärrid ääigi persovnlii/ovtâskâs ulmuu- tâi juávkkukulâmân:

Puávtáh sooppâđ kuullâm ääigist já vyevist nuuvt, ete vááldáh ohtâvuođâ komissio čäällimkoodán čujottâsân info@sdtsk.fi tâi suáitáh kiäsnii čäällimkode jesânân tâi komissaarân (www.sdtsk.fi/yhteystiedot). Kulâmijd lii máhđulâš orniđ meid tuu pääihist, jis nuuvt halijdah. Meid juávkkukulâmijd lii máhđulâš orniđ. 

Mij tieđettep sierâ savâstâllâmtilálâšvuođâst já kulâmijn, moh uárnejuvvojeh Kärigâsnjaargâst.

TIERVÂPUÁTTIM

Kove Heidi Eriksen