Siirry suoraan sisältöön
Home » Ajankohtaista » Saamelaisten totuus- ja sovintokomissio Utsjoella 4.-6.10.

Saamelaisten totuus- ja sovintokomissio Utsjoella 4.-6.10.

Komissio kutsuu utsjokelaisia kuultaviksi keskiviikosta 4.10. klo 12 alkaen. Aikoja voi varata perjantaihin 6.10. klo 12 asti. Komissio järjestää kaikille avoimen keskustelutilaisuuden Ailigas-talon Davvenástissa keskiviikkona klo 18 alkaen – tervetuloa kuulemaan komission työstä ja siitä, miksi kannattaa tulla kuultavaksi!

Varaa aika henkilökohtaiseen/yksilö- tai ryhmäkuulemiseen:

Voit sopia kuulemisen ajankohdasta ja kuulemistavasta ottamalla yhteyttä komission sihteeristöön osoitteella info@sdtsk.fi tai soittamalla jollekin sihteeristön jäsenelle tai komissaarille (www.sdtsk.fi/yhteystiedot). Kuuleminen voidaan järjestää myös kotonasi, jos niin haluat. Myös ryhmille järjestetyt kuulemiset ovat mahdollisia.

Karigasniemellä järjestettävästä keskustelutilaisuudesta ja kuulemisista tiedotetaan erikseen.

TERVETULOA!

Kuva Heidi Eriksen