Siirry suoraan sisältöön
Home » Ajankohtaista » Koulu ja asuntola saamelaisten sukupolvien yhteisenä kokemuksena -Tule muistelemaan ja keskustelemaan, tule kuultavaksi!

Koulu ja asuntola saamelaisten sukupolvien yhteisenä kokemuksena -Tule muistelemaan ja keskustelemaan, tule kuultavaksi!

Tervetuloa tapahtumaan, jonka teemana on asuntola- ja koulukokemuksista keskustelu ja yhdessä oleminen. Ohjelma alkaa perjantai-iltana 11.10. klo 19 yhteisellä päivällisellä, yhdessäololla, tutustumisella ja tulistelulla. Saunat lämpenevät halukkaille. Lauantaina 12.10. ohjelmassa on mm. yhteisiä keskusteluja, ulkoilua,hierontaa ja musiikkia. Tapahtuma päättyy sunnuntaina klo 12 yhteiseen lounaaseen.

Mahdollisuus osallistua koko viikonloppuun tai vain osaan viikonloppua. Tapahtuma on maksuton. Majoitus ja ruokailut sisältyvät ohjelmaan. Lisätietoja jatarkempi ohjelma löytyvät joko www.uvja.fi tai www.facebook/uvjjuvjâuvja

Järjestämme yhteiskuljetuksia perjantaina seuraavasti:

  • Hetta- Palojoensuu- Levi- Lisma/Repojoki tienhaara – Vasatokka
  • Nuorgam- Utsjoki – Karigasniemi – Angeli – Vasatokka
  • Näätämö- Sevettijärvi- Partakko – Kaamanen – Vasatokka
  • Nellim-Ivalo, josta jatkoyhteys Vasatokkaan
  • Vuotso- Kuttura tienhaara- Ivalo- Inari- Vasatokka

Paluumatka alkaa Vasatokasta sunnuntaina n. klo 13.30 samoja reittejä.

Kerroilmoittautumisen yhteydessä, mikäli osallistut yhteiskuljetukseen.

Saamelaisten totuus- ja sovintokomissio on mukana tapahtumassa. Koko viikonlopunajan on mahdollista osallistua yksilö- tai ryhmäkuulemisiin. Komissio lopettaa henkilökuulemiset 15.10.2024. Kuulemisiin osallistuminen on vapaaehtoista jatapahtuu muun ohjelman rinnalla.

ILMOITTAUTUMISOHJEET:
Ilmoittauduthan viimeistään 8.10.

Ilmoittaudu mukaan joko lomakkeella:bit.ly/ilmoittauduriutulaan

tai
Leena Fofonoffille puhelimitse: 040 660 7216 (ma-to klo 8-16) (ma-to klo 8-16)