Siirry suoraan sisältöön
Home » Ajankohtaista » Saamelaisten totuus- ja sovintokomissio kutsuu Oulun saamelaisnuoria keskustelutilaisuuteen 22.4.2024

Saamelaisten totuus- ja sovintokomissio kutsuu Oulun saamelaisnuoria keskustelutilaisuuteen 22.4.2024

Tervetuloa saamelaisten totuus- ja sovintokomission järjestämään tilaisuuteen, joka on tarkoitettu Oulun alueen saamelaisnuorille! Tapaaminen järjestetään 22.4. Joo-kahvilassa (Satamatie 5) klo 15-18. Tapaamisessa tarjotaan kahvia, pullaa, leipää ja voit ottaa vaikka keskeneräisen duodjityön mukaan, jos haluat.

Tapaamisen tarkoitus on tutustua komission työhön ja päästä yhdessä keskustelemaan saamelaisnuorille tärkeistä aiheista. Tapaamisessa voit myös varata ajan kuulemiseen, mikäli haluat. Komissio haluaa kuulla saamelaisnuorten ääntä ja kokemuksia siitä, minkälaista on olla saamelaisnuori Suomessa. Tapaamiseen osallistuu myös työntekijä Lahja Eriksen Saamelaisen psykososiaalisen tuen yksiköstä.

Komission puolesta paikalla ovat komissaari Anni-Siiri Länsman ja suunnittelija Inari Alanko. Lisäkysymyksiä voi kysyä Inari Alangolta osoitteesta inari.alanko@sdtsk.fi tai numerosta 050 478 4450. Tapaamiseen ei tarvitse ilmoittautua erikseen. Tervetuloa!

 www.sdtsk.fi

www.uvja.fi