Siirry suoraan sisältöön
Home » Ajankohtaista » Komissio järjestää ilmaisen Je’vida-elokuvaesityksen Oulussa 22.11. klo 17

Komissio järjestää ilmaisen Je’vida-elokuvaesityksen Oulussa 22.11. klo 17

Saamelaisten totuus- ja sovintokomissio Oulussa 22.11.-24.11

– Tervetuloa Je’vida-elokuvan ilmaisnäytökseen, keskustelutilaisuuteen ja kuulemisiin

Saamelaisten totuus- ja sovintokomissio järjestää ilmaisen Je’vida näytöksen Oulussa Star-elokuvateatterissa 22.11 klo 17. Saliin mahtuu 50 henkeä. Elokuvan jälkeen jatkamme keskustelutilaisuudella, jossa ovat komission lisäksi mukana elokuvan ohjaaja Katja Gauriloff sekä Uvjj- Uvjâ- Uvja Saamelaisen psykososiaalisen tuen yksikön työntekijä. Komissio esittelee myös työtään ja kertoo, miten voi osallistua komission työhön eli kertoa millaista on ollut ja on elää saamelaisena Suomessa.

Klo 18.45 alkavaan keskustelutilaisuuteen voi osallistua, vaikka ei tulisikaan katsomaan elokuvaa.

Elokuvaan tai keskustelutilaisuuteen ei tarvitse ilmoittautua erikseen.

Paikka: Elokuvateatteri Star, Kalliotie 6, 90500 Oulu.

Aika: Elokuva klo 17, keskustelutilaisuus klo 18.45-20.30.

Kuulemiset

Komissio kutsuu Oulun seudun saamelaisia kuulemisiin 22.-24.11. Kuulemisia voi varata myös tämän ajan ulkopuolella. Voimme kuulla Sinua Aleksinkulmassa (Aleksanterinkatu 9), kotonasi, tai muussa toivomassasi paikassa. Halutessasi voit myös pyytää paikalle Saamelaisen psykososiaalisen tuen yksikön (Uvjj- Uvjâ- Uvja, www.uvja.fi) työntekijän. Voit osallistua kuulemiseen yksin tai ryhmänä. Lisätietoa kuulemisiin liittyen löydät nettisivuiltamme www.sdtsk.fi/kuulemiset.

Alla yhteystiedot, joiden kautta voit varata kuulemisen:

Saamelaisten totuus- ja sovintokomission yleinen sähköposti: info@sdtsk.fi

Suunnittelija Inari Alanko: inari.alanko@sdtsk.fi tai 050 478 4450

Komissaari Anni-Siiri Länsman: anni-siiri.lansman@sdtsk.fi tai 050 577 3630