Siirry suoraan sisältöön
Home » Ajankohtaista » Komissio Vuotsossa 19.-21.10.

Komissio Vuotsossa 19.-21.10.

Komissio kutsuu vuotsolaisia kuultaviksi torstaista 19.10. alkaen. Aikoja voi varata torstaista klo 15 alkaen lauantaihin 21.10. asti. Komissio järjestää kaikille avoimen keskustelu- ja info tilaisuuden Sámi Sosterin Mokta-tuvalla torstaina klo 18 alkaen – tervetuloa kuulemaan komission työstä ja siitä, miksi kannattaa tulla kuultavaksi! Käristyskeittoa tarjolla torstaina klo 15 alkaen. 

Lämpimästi tervetuloa! 

Varaa aika henkilökohtaiseen/yksilö- tai ryhmäkuulemiseen:

Voit sopia kuulemisen ajankohdasta ja kuulemistavasta ottamalla yhteyttä komission sihteeristöön osoitteella info@sdtsk.fi tai soittamalla jollekin sihteeristön jäsenelle tai komissaarille (www.sdtsk.fi/yhteystiedot). Kuuleminen voidaan järjestää myös kotonasi, jos niin haluat. Myös ryhmille järjestetyt kuulemiset ovat mahdollisia.