Skip to content
Home » Äigikyevdil » Komissio lii Anarist 6.-9.11.

Komissio lii Anarist 6.-9.11.

Puáđi kuullâđ já muštâliđ tuu feeriimijn!

Komissio puávdee Aanaar kuávlu sämmilijd kuullâmnáál vuossaargâ 6.11. rääjist. Aaigijd puáhtá väridiđ vuossaargâ tme 14 rääjist tuorâstâhân 9.11. räi. Komissio uárnee puohháid ávus savâstâllâm- já infotilálâšvuođâ vuossaargâ tme 18 rääjist Säämi kulttuurkuávdáš Sajosist Anarist. Tiervâpuáttim kuullâđ komissio pargoost já tast, mondiet kannat puáttiđ kuullâmnáál! Lieggâsávt tiervâpuáttim!

Väärrid ääigi persovnlii/ovtâskâs ulmuu- tâi juávkkukulâmân:

Puávtáh sooppâđ kuullâm ääigist já vyevist nuuvt, ete vááldáh ohtâvuođâ komissio čäällimkoodán čujottâsân info@sdtsk.fi<mailto:info@sdtsk.fi> tâi suáitáh kiäsnii čäällimkode jesânân tâi komissaarân (www.sdtsk.fi/smn/ohtavuotatiaduh/). Kulâmijd lii máhđulâš orniđ meid tuu pääihist, jis nuuvt halijdah. Meid juávkkukulâmijd lii máhđulâš orniđ.

• komissio ohtsâš šleđgâpostâ  info@sdtsk.fi

• vuávájeijee Aslak Uula Länsman, aslak.lansman@sdtsk.fi , puh. 050 479 2204

• vuávájeijee Mervi Semenoff, mervi.semenoff@sdtsk.fi, puh. 050 448 3217

• vuávájeijee Inari Alanko, inari.alanko@sdtsk.fi , puh. 050 478 4450

• váldučällee Ulla Aikio-Puoskari, ulla.aikio-puoskari@sdtsk.fi , puh. 050 431 9952