Siirry suoraan sisältöön
Home » Ajankohtaista » Komissio Inarissa 6.-9.11. – tule kuulemaan ja kertomaan kokemuksesi!

Komissio Inarissa 6.-9.11. – tule kuulemaan ja kertomaan kokemuksesi!

Komissio kutsuu Inarin alueen saamelaisia kuultaviksi maanantaista 6.11. alkaen. Aikoja voi varata maanantaista klo 14 alkaen torstaihin 9.11. asti. Komissio järjestää kaikille avoimen keskustelu- ja info tilaisuuden Sajoksessa maanantaina klo 18 alkaen – tervetuloa kuulemaan komission työstä ja siitä, miksi kannattaa tulla kuultavaksi! Lämpimästi tervetuloa! 

Varaa aika henkilökohtaiseen/yksilö- tai ryhmäkuulemiseen:

Voit sopia kuulemisen ajankohdasta ja kuulemistavasta ottamalla yhteyttä komission sihteeristöön osoitteella info@sdtsk.fi tai soittamalla jollekin sihteeristön jäsenelle tai komissaarille (www.sdtsk.fi/yhteystiedot). Kuuleminen voidaan järjestää myös kotonasi, jos niin haluat. Myös ryhmille järjestetyt kuulemiset ovat mahdollisia.