Siirry suoraan sisältöön
Home » Ajankohtaista » Hyvää saamelaisten kansallispäivää!

Hyvää saamelaisten kansallispäivää!

Saamelaiset kirkossa –hanke, Saamelaisten totuus- ja sovintokomissio sekä Saamelaisen psykososiaalisen tuen yksikkö Uvjj–Uvjâ–Uvja toivottavat hyvää saamelaisten kansallispäivää koko Saamen kansalle! – Kannustamme saamelaisia ottamaan yhteyttä, kertomaan kokemuksensa ja tulemaan kuultaviksi. Näillä kolmella hankkeella on yksi yhteinen päämäärä, vahvistaa ja tukea saamelaista tulevaisuutta Suomessa!

Kuvassa hankkeiden yhteiskokouksen osallistujat Sajoksessa Inarissa 5.2.2024: Hannele Pokka, Heikki Paltto, Irja Jefremoff, Kari Mäkinen, Veli-Pekka Lehtola, Erva Niittyvuopio, Anna-Kaisa Inkala, Kari Kopperi, Mari Valjakka, Tauno Ljetoff, Heidi Eriksen, Heli Aikio, Aslak Uula Länsman, Mervi Semenoff ja Ulla Aikio-Puoskari. Kuva Eeva Mäkinen.